Apel pentru tinerii care au cereri pentru obtinerea unei locuinte de tip ANL

Apel pentru tinerii care au cereri pentru obtinerea unei locuinte de tip ANL

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a dat asigurări că la sfârşitul lunii octombrie cele 120 de ANL-uri de pe şoseaua Portului vor fi date în folosinţă. În acest sens, edilul şef face apel la toţi tinerii care şi-au depus cereri şi sunt în aşteptarea unor locuinţe de tip ANL să se prezinte până la data de 1 octombrie la Serviciul Patrimoniu din Primărie, pentru verificarea sau completarea dosarelor. Astfel, începând cu data de 15 octombrie, membrii comisiei din care vor face parte şi cei doi viceprimari ai municipiului, Alexandru Vladu şi Liviu Popazu, vor întocmi ierarhizarea dosarelor, iar în funcţie de punctaj, 120 de tineri vor primi locuinţe ANL.
Din cele 120 de locuinţe, 24 sunt apartamente cu două camere, iar 96 sunt garsoniere. Conform unei modificări de act normativ, 10% din cele 120, adică 12 locuinţe, sunt apartamente construite special pentru persoanele cu dizabilităţi şi vor fi repartizate acestora în funcţie de numărul de solicitări. De precizat că, pentru persoanele încadrate într-un grad de handicap, ierarhizarea se va face separat.
Aşadar, persoanele care au cereri depuse pentru obţinerea unei locuinţe de tip ANL sunt aşteptate de luni până vineri, între orele 8:00-16:00, la Serviciul Patrimoniu din cadrul Primăriei, pentru verificarea dosarelor.

Ultima modificare: 21.08.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Prima editie a Taberei Internationale “Salvatori din apa”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.